Sudjelovanje na Statističkoj olimpijadi podrazumijeva prihvaćanje njezinih pravila.

Srednja škola


Podaci o ekipi
Prijavom na Europsku statističku olimpijadu kao mentor ekipe dajete svoju suglasnost za obradu osobnih podataka unesenih u prijavu (ime i prezime te adresa e-pošte) radi sudjelovanja učenika pod vašim mentorstvom na ovom natjecanju te eventualnom potrebom za kontaktom u slučaju prolaska ekipe pod vašim mentorstvom u sljedeće faze natjecanja. Također dajete svoju suglasnost da se vaša adresa e-pošte može koristiti za slanje obavijesti o budućim izdanjima ovog natjecanja. Vaši osobni podaci (ime i prezime te adresa e-pošte) čuvat će se u razdoblju od najviše dvije godine.
Osobe koje imaju pristup danim podacima čuvat će povjerljivost svih prikupljenih osobnih podataka te će ih se koristiti isključivo za potrebe Europske statističke olimpijade. Osobe koje imaju pristup prikupljenim osobnim podacima u Državnom zavodu za statistiku Republike Hrvatske obvezuju se da osobne podatke neće dostavljati/davati na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim neovlaštenim osobama. Također se osobe koje imaju pristup prikupljenim osobnim podacima obvezuju da će njihovu povjerljivost čuvati i nakon prestanka ovlasti pristupa osobnim podacima. Prijenos osobnih podataka unesenih u prijavu bit će omogućen samo ako sudionici prođu u sljedeću fazu Europske statističke olimpijade kako bi se omogućilo njihovo sudjelovanje.
Kako biste ostvarili svoja prava (pristupa podacima, ispravljanja, brisanja i osporavanja svojih podataka i bilo kojih drugih prava koja vam pripadaju sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka), možete se javiti na statolimp@dzs.hr.
Prihvaćam

Sva su polja obvezna